Kumppanit

Tarjoamme matkaamme lähteville kumppaneille runsaasti positiivista näkyvyyttä, sillä olemme iloa ja elämyksiä tuottava tapahtumajärjestäjä, jonka markkinointi on runsasta ja kekseliästä. Yhteistyökumppanit ovat tarinamme kannalta avainasemassa, joten kohtelemme ja huomioimme heitä sen mukaisesti.

Itse tapahtumassa Isku Areena tarjoaa meille upeat puitteet palvella VIP-vieraitamme ja tästä syystä panostamme yrityksille ja muille ryhmille suunnattuihin VIP-palveluihin.

VIP-vieraamme voivat nauttia esityksestä ja tarjoiluista omissa pöydissään aivan lavan välittömässä läheisyydessä, ylellisesti aitiossa omalla ryhmällään tai VIP-katsomossa. Valikoimaa löytyy yhtä lailla yhdelle hengelle kuin kymmenien henkien ryhmille. 

Mikäli olet kiinnostunut positiivisesta näkyvyydestä kaikenikäisiä katsojia houkuttelevan, iloa ja elämyksiä tuottavan tapahtuman matkassa, tai haluat tarjota unohtumattoman elämyksen asiakkaillesi tai työntekijöillesi, toivomme että voimme keskustella lisää erilaisista kumppanuusvaihtoehdoista kanssanne. 

Meillä on valmiita eri tasoisia kumppanuuspaketteja ja mukaan pääsee hyvin pienelläkin panostuksella. Räätälöimme paketit tarvittaessa asiakaskohtaisesti.

Kerromme mielellämme lisää eri vaihtoehdoista kasvokkain tai etäyhteyksin.


Ota rohkeasti yhteyttä:

kumppanuudet@mooncircus.fi

Mukaan lähteneet kumppanit: