Ennennäkemätön Moon Circus ensi kesänä Lahdessa

Published by admin3185 on

Uusi tapahtumakonsepti yhdistää perinteisen sirkuksen nykyaikaisiin areenaolosuhteisiin.

Lahdessa tullaan järjestämään kesäkuun 10. ja 11. päivä kaksi ennennäkemätöntä tapahtumaspektaakkelia, kun Moon Circus valtaa Isku Areenan.

Perinteistä sirkustaidetta on totuttu näkemään vuosisatojen ajan teltoissa, mutta areenaolosuhteet vievät kokemuksen niin katsojien kuin sirkustaiteilijoiden osalta uudelle tasolle. Tarkkaan hiottu valo- ja äänisuunnittelu massiivisine toteutuksineen pitää 140 neliöisellä lavalla nähtävien 13 ohjelmanumeron aikana otteessaan. Sirkustirehtöörinä Moon Circuksessa toimii lahtelainen viihdepersoona Jaakko Parkkali.

Moon Circuksen esiintyjäkatras koostuu sirkusmaailman tähdistä. Isku Areenan lavalla tullaan näkemään muun muassa Suomen kansainvälisesti menestynein taikuri Marko Karvo, jonka meriittilistalta löytyy muun muassa estraditaikuuden maailmanmestaruus, “Hopeisen Taikasauvan” voitto maailman vaativimmassa ammattitaikureiden kutsukilpailussa, useita pohjoismaiden mestaruuksia sekä lukuisia kotimaisia palkintoja. Karvo on tuttu näky maailman arvostetuimmilta sirkusestradeilta.


Areenan kaikki katsomopaikat ovat istumapaikkoja, joista on erinomainen näkyvyys lavalle. Kolmeen kategoriaan jaettujen peruspaikkojen lisäksi tarjolla on VIP-katsomopaikkoja, Show & Dinner -paketteja sekä ylellisiä aitioita. Pelkästään Moon Circus -vieraita varten rakennettavan useamman ruokalajin menun suunnittelee tv:stä tuttu lahtelainen huippukokki Miki Puikkonen.

Isku Areena ympäristöineen tulee muuntautumaan tapahtumakeitaaksi ja tarjolla on paljon muutakin kuin vain sirkusesitys. Tästä paljastamme lisää kevään aikana. 

Tapahtumien lipunmyynti alkaa helmikuun lopulla. Liput Moon Circukseen myy lippu.fi.
VIP- ja kumppanuuspaketteja on mahdollista varata jo nyt sähköpostitse osoitteista kumppanuudet@mooncircus.fi ja vip@mooncircus.fi .

Kategoriat Yleinen